Mailadres:

info@jonatech.nl

Telefoon:

0644314654

Openingstijden:

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Computer Servicedesk

Computer Servicedesk

Voor alle problemen met uw computer die niet met Hulp op afstand of Hulp aan huis opgelost kunnen worden hebben wij onze servicedesk.

Computerreparaties

Zwart beeld? Start uw computer of laptop opeens niet meer op? Werkt uw toetsenbord niet meer of heeft u problemen met Windows? U krijgt van ons een duidelijk kostenplaatje wat de reparatie gaat kosten en of dat de computer of laptop nog waard is.

Computer APK

Je computer of notebook is traag, onderhoud is bij een computer net zo belangrijk als bij een auto. Breng daarom je pc of notebook langs bij onze servicedesk en ontvang hem weer opgeruimd terug. Enkele checkpunten voor deze APK zijn:

- Scan op virussen/malware
- Opschonen register en opstartlijst
- Harde schijf check
- Updates besturingssysteem

Herinstallatie besturingssysteem

Een sluw mailtje of dubieus programma dat achter je rug om adware probeert te installeren, een virus- of malwarebesmetting. Het kan iedereen overkomen. In zo'n geval kun je beter de computer opnieuw laten installeren. Maak eerst een goede backup en breng de computer of laptop dan langs onze servicedesk.

Digitaliseren

Heeft u thuis nog videobanden of casettebandjes? Laat ze snel digitaliseren voordat het te laat is! Door de zon en leeftijd verzwakt de tape en komen er steeds meer gaten in wat terug te zien of te horen is op je tape. Jonatech beschikt over de apparatuur om dit te digitaliseren. Neem contact op over de prijs.

Advies in aankoop

U krijgt van Jonatech een geheel onafhankelijk advies in aankoop, neem contact op.

Tarieven

Onderzoekskosten reparatie PC: € 15,-
Onderzoekskosten reparatie Mac: € 35,-
Computer APK: € 45,-
Herinstallatie besturingssysteem: € 75,-