Mailadres:

info@jonatech.nl

Telefoon:

0644314654

Openingstijden:

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Cloud computing

Cloud computing

De term cloud computing is eigenlijk een beetje misleidend. Het staat simpelweg voor internet, maar net als een wolk is dat niet tastbaar. Een cloudserver is dan ook niets meer of minder dan een server die aan het internet hangt waarop gebruikers kunnen inloggen op afstand. Een voorbeeld hiervan is web e-mail, deze is te benaderen vanaf iedere locatie en vanaf allerlei apparaten. Of je nu een mobiele telefoon, een pc of tablet gebruikt, je ziet altijd dezelfde gegevens.

Mijn bedrijf in de cloud?

Met cloud computing kunnen de harde schijven en servers de deur uit, want slechts een internetverbinding volstaat. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Bedrijven kunnen flink besparen op licenties en onderhoud aan servers e.d. Daarnaast is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest, want met cloud computing kun je waar dan ook bij je bedrijfsgegevens.

Een tekort aan opslagruimte is ook verleden tijd, omdat de servers zo groot zijn dat ze nagenoeg niet vol kunnen raken. Mocht je computer vastlopen of je woning in brand vliegen, geen probleem. Al je gegevens staan veilig in de cloud.

Voordelen Cloud hosted

  • Altijd en overal werken – kantoor, onderweg of thuis
  • 99,99% – up-time online
  • Betalen per maand – vast bedrag
  • Per maand opzegbaar – werkplek erbij/eraf

Tarieven

Werken in de cloud is al beschikbaar vanaf € 15,- per licentie per maand. Jonatech kan voor u een complete cloud omgeving opzetten neem direct contact op voor een offerte op maat via info@jonatech.nl of via: 084-8378086